Siirry sisältöön

Nyytin chat to 17.6. klo 18-20: Koronavuoden opit - mitä työelämätaitoja jäi käteen?

17.06.2021 klo 18:00 - 20:00 - Tuottanut Nyyti ry

Useimmilla on tässä vaiheessa enemmän kuin kokonainen lukuvuosi etäopiskelua takana. Etäopiskelu on monelle ollut raskasta. Se on verottanut motivaatiota ja aiheuttanut yksinäisyyttä. Aika on sen verran pitkä, että olemme ehtineet oppia tuntemaan itsemme etäopiskelijoina ja myös muodostaa uusia tapoja. Mitä sinä olet oppinut itsestäsi ja siitä, miten opit ja työskentelet parhaiten? Entä siitä, milloin sinun täytyy pitää tauko tai päättää päivä? Tai siitä, miten parhaiten huolehdit palautumisestasi, kun elämä keskittyy kotiin? Mitä keinoja olet havainnut itsellesi hyödyllisiksi? Chatissa jutellaan näistä aiheista työelämätaitojen näkökulmasta. Sanoitetaan ikävästä tilanteesta seuranneita hyödyllisiä taitoja, negatiivisia vaikutuksia unohtamatta. Tervetuloa jakamaan ajatuksia ja kokemuksia muiden opiskelijoiden kanssa!

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista.

Chatissa voit jutella täysin anonyymisti, eikä etukäteen tarvitse ilmoittautua. Chateissa on aina mukana myös Nyytin vaparit tai työntekijä.

Tutustu myös netikettiin sekä rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen.

Chat poistaa yli 30 minuuttia passiivisena olleet keskustelijat, joten jos haluat välillä vain seurailla keskustelua, kannattaa osallistua keskusteluun vaikkapa kirjoittamalla viestikenttään … jotta pysyt mukana chatissa.

Chat-ikkuna sulkeutuu chatin päättymisen jälkeen eikä viestejä voi lukea enää sen jälkeen. Jos haluat muistiin esim. jaettuja linkkejä, tee se chatin aukioloaikana.

Tervetuloa mukaan!

Anna palautetta chatista.

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Koskettaako syöpä sinua tai läheistäsi? Tai mietityttääkö syöpään sairastumisen mahdollisuus sinua?

Tervetuloa keskustelemaan Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen sairaanhoitajan kanssa. Pohditaan yhdessä tilannettasi ja miten Syöpäyhdistys voisi...

Koskettaako syöpä sinua tai läheistäsi? Tai mietityttääkö syöpään sairastumisen mahdollisuus sinua?

Tervetuloa keskustelemaan Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen sairaanhoitajan kanssa. Pohditaan yhdessä tilannettasi ja miten Syöpäyhdistys voisi...

Vertais- chat kilpirauhasen liikatoimintaa sairastaville 17.5. klo. 18- 19.30

Lämpimästi tervetuloa juttelemaan kilpirauhasen liikatoiminnasta. Tänään meillä on aiheena vaihtoehtoiset hoitomuodot. Voit tulla chattiin...