Siirry sisältöön

Nyytin chat to 18.2. klo 18 - 20: Miten opiskella itsenäisesti - opiskelutekniikat kuntoon

21.02.2021 klo 18:00 - 20:00 - Tuottanut Nyyti ry

Miten opiskella niin että saan jotain aikaan: miten suunnittelen opiskelupäiväni, mitä päivääni mahtuu? Entä miten asetan tavoitteita ja miten tauotan? Illan chatissa pohditaan yhdessä, millaisia tekniikoita voi ottaa käyttöön helpottamaan omaa opiskelua. Tervetuloa mukaan!

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista.

Chatissa voit jutella täysin anonyymisti, eikä etukäteen tarvitse ilmoittautua. Chateissa on aina mukana myös Nyytin vaparit tai työntekijä.

Tutustu myös netikettiin sekä rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen.

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Pisarapuutu myönteiseen

Myönteisen käytöksen vahvistaminen on tärkeää, tärkeämpää kuin kielteiseen puuttuminen. Useammin tulisi pysähtyä pieniin positiivisiin...

Vertaisryhmächat syöpään sairastuneille nuorille aikuisille

Vertaisryhmächat on tarkoitettu syöpää sairastaville tai syövän sairastaneille 18-35 -vuotiaille nuorille aikuisille, jotka pohtivat arkea ja...

Vertaisryhmächat syöpään sairastuneen lapsen vanhemmille

Vertaisryhmächat on tarkoitettu syöpää sairastavan lapsen vanhemmille, jotka pohtivat arkea ja omaa jaksamista.