Siirry sisältöön

Nyytin chat ti 18.8. klo 15 - 17: Itsensä vertailu muihin ja mielenterveys

18.08.2020 klo 15:00 - 17:00 - Tuottanut Nyyti ry

Itseään tulee vertailtua muihin. Silloin kun objektiivista vertailukohtaa ei ole saatavilla, arvioidaan mielipiteitä, kykyjä ja olemista vertaamalla niitä toisten mielipiteisiin, kykyihin ja olemiseen. Somessa tämä tapahtuu erityisen helposti. Tuntuuko tutulta, että itsekseen olemme kipeästi tietoisia päivittäisistä haasteista ja koitoksista, samalla kun ystävien ja tuttavien elämät somen perusteella ovat sarja menestyksiä, joita välillä ryhdittää pienet takaiskut, jotka kuitenkin käsitellään kunnialla ja tyylillä.

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä. Chatissa keskustellaan Nyytin vapareiden ja työntekijöiden ohjauksessa.

Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Tutustu myös netikettiin sekä rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen.

Chat poistaa yli 30 minuuttia passivisena olleet keskustelijat, joten jos haluat välillä vain seurailla keskustelua, kannattaa osallistua keskusteluun vaikkapa kirjoittamalla viestikenttään … jotta pysyt mukana chatissa.

Chat-ikkuna sulkeutuu chatin päättymisen jälkeen eikä viestejä voi lukea enää sen jälkeen. Jos haluat muistiin esim. jaettuja linkkejä, tee se chatin aukioloaikana.

Anna palautetta chatista.

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Kipupotilaiden läheisten chat 31.7.2020

Jokainen meistä on keskeneräinen, mutta muihin vertailu ja kielteiset kokemukset voivat saada meidät syyttelemään itseämme enemmän, kuin on...

Epäasiallista rekrytointia - syrjintää perhetilanteen vuoksi

Työnantaja ei saa kysyä työnhakijalta hänen perhetilanteestaan. Perhetilanne ei saa myöskään vaikuttaa hakijan työnsaantiin. Selkeä...

Nyytin chat ti 8.9. klo 15 - 17: Miten eroon vitkuttelusta?

Haittaako ja hidastaako vitkuttelu sinun opintojasi? Tuntuuko, ettet saa aloitettua tehtävän tekemistä, vaikka tiedät että se on tärkeä ja se...