BETA Siirry sisältöön

Nyytin chat: Satuttava some - kiusattuna sosiaalisessa mediassa

19.09.2019 18:00 - 12.09.2019 20:05 - Tuottanut Nyyti ry

Chatissa pohditaan, mitä tehdä, jos kohtaa kiusaamista sosiaalisessa mediassa? Pohdimme myös, miten kannustavaa ja asiallista some-kulttuuria voisi edistää, ja miten asiasta voisi keskustella opiskeluyhteisöissä.

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä. Chatteja järjestetään torstaisin klo 18 – 20.00. Chatissa keskustellaan Nyytin vapareiden ja työntekijöiden ohjauksessa. Tervetuloa mukaan juttelemaan rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Tutustu Netikettiin.

Syksyn muut  chatit:

19.9.  Satuttava some – kiusattuna sosiaalisessa mediassa.
26.9.  Svårt att hitta vänner?
3.10.  How to make friends in Finland?
17.10.  Opiskelijabileet
31.10.  Miten mukaan porukoihin?
14.11.  Aitoja kohtaamisia etsimässä
21.11.  Hur känna igen och hålla fast vid sina gränser?
28.11.  Miksi ja miten kohdata oma vihamme?
12.12.  Ahdistaako?

Chat poistaa yli 30 minuuttia passivisena olleet keskustelijat, jote n jos haluat välillä vain seurailla keskustelua, kannattaa osallistua keskusteluun vaikkapa kirjoittamalla viestikenttään … jotta pysyt mukana chatissa.

Chat-ikkuna sulkeutuu chatin päättymisen jälkeen eikä viestejä voi lukea enää sen jälkeen. Jos haluat muistiin esim. jaettuja linkkejä, tee se chatin aukioloaikana.

 

Chat on päättynyt.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

SYLI-chat

Askarruttaako syöminen, ruoka tai liikunta? Onko oma kehosuhde vinksallaan? SYLI-chatissä pääset juttelemaan näistä ja monista muista mielessä...

Elämäntaitokurssi verkossa

Tervetuloa kanssamme matkalle oppimaan elämäntaitoja! Täällä voimme yhdessä pohtia ja ihmetellä kurssilla käsiteltäviä aiheita.

Mitä on autismi?

Autismi on autismikirjoon kuuluva neurobiologinen keskushermoston kehityshäiriö. Se aiheuttaa hyvin vaihtelevia toiminnallisia esteitä ja ne...