BETA Siirry sisältöön

Nyytin chat: Miten mukaan porukoihin?

31.10.2019 18:00 - 16.10.2019 20:00 - Tuottanut Nyyti ry

Oletko löytänyt opintojen myötä omanlaista porukkaa tai voiko sellainen löytyä opintojen ulkopuolelta? Illan chatissa jutellaan hyvistä ja huonoista kokemuksista yhteisöön mukaan pääsemisestä aikuisiällä.

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä. Chatteja järjestetään torstaisin klo 18 – 20.00. Chatissa keskustellaan Nyytin vapareiden ja työntekijöiden ohjauksessa. Tervetuloa mukaan juttelemaan rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Tutustu Netikettiin.

Syksyn muut  chatit:

19.9.  Satuttava some – kiusattuna sosiaalisessa mediassa.
26.9.  Svårt att hitta vänner?
3.10.  How to make friends in Finland?
17.10.  Opiskelijabileet
31.10.  Miten mukaan porukoihin?
14.11.  Aitoja kohtaamisia etsimässä
21.11.  Hur känna igen och hålla fast vid sina gränser?
28.11.  Miksi ja miten kohdata oma vihamme?
12.12.  Ahdistaako?

Chat poistaa yli 30 minuuttia passivisena olleet keskustelijat, jote n jos haluat välillä vain seurailla keskustelua, kannattaa osallistua keskusteluun vaikkapa kirjoittamalla viestikenttään … jotta pysyt mukana chatissa.

Chat-ikkuna sulkeutuu chatin päättymisen jälkeen eikä viestejä voi lukea enää sen jälkeen. Jos haluat muistiin esim. jaettuja linkkejä, tee se chatin aukioloaikana.

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Mitä mielen päällä? - Liiankin rauhallinen joulu?

Entä jos joulu ei ole iloinen perhejuhla? Onko tulossa monta yksinäistä päivää? Tai vietätkö joulua tavalla, joka ei tunnu omalta?

StepApp-valmennukset® uusperheille Varsinais-Suomessa

Kaipaatko tukea uusperheen muodostumiseen? Elätkö uusperheen bio- tai bonusvanhempana ja pohdit perheenne sääntöjä ja perheenjäsenten...

StepApp-valmennukset® uusperheille Keusote-alueella

Kaipaatko tukea uusperheen muodostumiseen? Elätkö uusperheen bio- tai bonusvanhempana ja pohdit perheenne sääntöjä ja perheenjäsenten...