Siirry sisältöön

Nyytin chat to 20.5. klo 18 - 20: Osaanko (enää) olla porukassa?

20.05.2021 klo 18:00 - 20:00 - Tuottanut Nyyti ry

Iso osa kanssakäymisestämme muiden kanssa on tapahtunut viime aikoina verkossa. Normaalimpi arki kasvokkaisine kohtaamisineen on kuitenkin häämöttämässä nurkan takana. Millaista se tulekaan taas olemaan? Miltä tuntuu olla taas enemmän läsnä kampuksella, lähiopetuksessa ja mahdollisesti osana erilaisia tapahtumia ja porukoita? Millaisia taitoja kasvokkaisessa vuorovaikutuksessa tarvitaankaan? Mitä jos normaalimpi arki jännittää todella paljon? Osallistu mukaan chattiin: chatissa voi jutella muiden opiskelijoiden kanssa omista huolista ja tuntemuksista. Muillakin on varmasti samoja mietteitä kuin sinulla! 

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista.

Chatissa voit jutella täysin anonyymisti, eikä etukäteen tarvitse ilmoittautua. Chateissa on aina mukana myös Nyytin vaparit tai työntekijä.

Tutustu myös netikettiin sekä rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen.

Chat poistaa yli 30 minuuttia passiivisena olleet keskustelijat, joten jos haluat välillä vain seurailla keskustelua, kannattaa osallistua keskusteluun vaikkapa kirjoittamalla viestikenttään … jotta pysyt mukana chatissa.

Chat-ikkuna sulkeutuu chatin päättymisen jälkeen eikä viestejä voi lukea enää sen jälkeen. Jos haluat muistiin esim. jaettuja linkkejä, tee se chatin aukioloaikana.

Tervetuloa mukaan!

Anna palautetta chatista.

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Koskettaako syöpä sinua tai läheistäsi? Tai mietityttääkö syöpään sairastumisen mahdollisuus sinua?

Tervetuloa keskustelemaan Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen sairaanhoitajan kanssa. Pohditaan yhdessä tilannettasi ja miten Syöpäyhdistys voisi...

Koskettaako syöpä sinua tai läheistäsi? Tai mietityttääkö syöpään sairastumisen mahdollisuus sinua?

Tervetuloa keskustelemaan Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen sairaanhoitajan kanssa. Pohditaan yhdessä tilannettasi ja miten Syöpäyhdistys voisi...

Vertais- chat kilpirauhasen liikatoimintaa sairastaville 17.5. klo. 18- 19.30

Lämpimästi tervetuloa juttelemaan kilpirauhasen liikatoiminnasta. Tänään meillä on aiheena vaihtoehtoiset hoitomuodot. Voit tulla chattiin...