Siirry sisältöön

Nyytin chat 2.12. klo 18-20: Olen erilainen kuin muut - onko minulla paikkaa opiskeluyhteisössä?

02.12.2021 klo 18:00 - 20:00 - Tuottanut Nyyti ry

Onko sinulla tunne siitä, että sinua ja muita opiskelijoita erottaa jokin läpinäkyvä seinä? He siellä ja minä täällä. Tunnetko usein, että sinun pitäisi olla jotenkin toisenlainen tullaksesi arvostetuksi sellaisena kuin olet? Tuntuuko siltä, että järjestetty toiminta ei ole sinua varten? Kalvava tunne siitä, että jokin on vialla: olo kuin olisi neliskanttinen palikka, jota laitetaan kolmion malliseen reikään. Et ole ainoa opiskelija, josta tuntuu siltä. Tule chattailemaan aiheesta muiden kanssa: muillakin on vastaavan kaltaisia tuntemuksia kuin sinulla. Kenties porukasta löytyy myös tukea, jolla omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin voi vaikuttaa.

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista.

Chatissa voit jutella täysin anonyymisti, eikä etukäteen tarvitse ilmoittautua. Chateissa on aina mukana myös Nyytin vaparit tai työntekijä.

Tutustu myös netikettiin sekä rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen.

Chat poistaa yli 30 minuuttia passivisena olleet keskustelijat, joten jos haluat välillä vain seurailla keskustelua, kannattaa osallistua keskusteluun vaikkapa kirjoittamalla viestikenttään … jotta pysyt mukana chatissa.

Chat-ikkuna sulkeutuu chatin päättymisen jälkeen eikä viestejä voi lukea enää sen jälkeen. Jos haluat muistiin esim. jaettuja linkkejä, tee se chatin aukioloaikana.

Voit antaa palautetta chatista tämän linkin kautta.

Tervetuloa mukaan!

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Rakentava vuorovaikutus - Hanna Savanna

Kipua sairastavalla ja läheisillä voi olla kokemuksia siitä, että heitä ei ymmärretä. Miten omista tunteistaan ja tarpeistaan voisi kertoa...

Moni tuntee yksinäisyyttä

Uudet tutkimukset kertovat huolestuttavaa tietoa siitä, kuinka koronaepidemia on lisännyt erityisesti 20-54 -vuotiaiden ahdistuneisuutta ja...