Siirry sisältöön

Nuorten ryhmächat: Miten välttää tylsistyminen karanteenissa?

23.03.2020 klo 16:30 - 18:00 - Tuottanut Väestöliitto

Koronaviruksen takia kouluissa on siirrytty etäopetukseen. Myös suurin osa harrastuksista on peruttu eikä kavereita voi tavata samalla tavalla kun ennen. Mitä tekemistä keksisi tilalle, jotta välttyisi tylsistymiseltä? Tuu vaihtamaan ajatuksia ja vinkkejä! Chat on tarkoitettu 13-19 -vuotiaille.

HUOM!! Siirtyäksesi chattiin palaa edelliselle sivulle, jossa näkyy kootusti kaikki ryhmächatit (www.hyvakysymys.fi/ryhmachat) ja klikkaa: “Siirry chattiin”

Keskusteluun mahtuu kerralla enintään 8 henkilöä. Chattiin voi osallistua nimimerkillä eikä rekisteröitymistä tarvita. Keskustelua ohjaavat Poikien Puhelimen asiantuntijat.

Chatissa käyttäydytään kunnioittavasti muita keskustelijoita kohtaan, eikä herjaavaa, seksististä, rasistista tai muuten epäasiallista käytöstä hyväkystä. Chatin ohjaajilla on oikeus muokata ja poistaa epäasiallisia viestejä sekä tarvittaessa poistaa epäasiallinen keskustelija chatista.

Ethän kerro ryhmächatin muille keskustelijoille henkilötietojasi tai muita tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa.

Väestöliitto ei kerää palvelun käyttäjistä henkilötietoja, ainoastaan IP-osoite tallentuu verkkopalvelujärjestelmään. Se jäljitetään ainoastaan siinä tapauksessa, että työntekijälle herää lastensuojelullinen huoli tai epäily nuoreen kohdistuvasta vakavasta rikoksesta, jolloin työntekijämme tulee lastensuojelulain mukaan olla yhteydessä hätäkeskukseen, lastensuojeluviranomaisiin tai poliisiin.

Lue tarkemmin Poikien Puhelimesta ja käytännöistämme.

Asiasanat:korona, koronavirus, korona-virus, corona, covid-19, covid9

Chat on päättynyt.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Koronan aikana, voinko nähdä frendejä ulkona?

Ulkoilma ei automaattisesti estä viruksen tarttumista. Mikäli ulkona ollaan lähikontaktissa, virus voi sielläkin tarttua henkilöstä toiseen....

Miten toimia työhaastattelussa?

Työhaastatteluun kutsuminen on jo onnistuminen sinänsä. Se on merkki työnantajan kiinnostuksesta ja halusta kuulla lisää sinusta. Jotta...

Minkälainen on hyvä työhakemus?

Työhakemus on tekijänsä näköinen. Ennen hakemuksen kirjoittamista on tärkeää lukea ilmoitus huolella, sillä hyvä hakemus vastaa...