Siirry sisältöön

Naisen elämää- matkakumppanina adhd

14.03.2022 klo 17:30 - 19:00 - Tuottanut ADHD-liitto ry

Mahdunko yhteiskunnan naiselle asettamaan muottiin? Miksi arjesta tai työstä suoriutuminen tuntuu kuormittavalta tai tasapainon löytäminen asioiden välillä takkuaa? Tule mukaan keskustelemaan sinulle tärkeistä, naisen elämään liittyvistä asioista vahvuusnäkökulmaa ja luovia arjen ratkaisuja unohtamatta.

Adhd-oirekuva voi värittää naisen elämää sen kaikissa vaiheissa ja rooleissa.
Keskustelussa pääset juttelemaan samanhenkisessä seurassa niistä tunteista ja arjen huomioista, joita adhd tuottaa naisen arkeen.

Chattiin ei ilmoittauduta etukäteen, vaan sinne liitytään keskustelun alkaessa  tältä sivulta. Chatissä keskustellaan kaikkia osallistujia arvostaen sekä ADHD-liiton chattien periaatteita noudattaen.

Mukaan mahtuu 12 naista. ADHD-liiton työntekijän lisäksi mukana on kokemustoimija, jolla on omakohtainen kokemus elämästä adhd-oireisena naisena. Tervetuloa juttusille!

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

PCOS:n vertaistukichat

Elätkö PCOS:n kanssa tai epäiletkö, että oireesi voisivat liittyä siihen? Tervetuloa mukaan PCOS:n vertaistukichattiin!

Endometrioosin ja adenomyoosin vertaistukichat

Elätkö endometrioosin tai adenomyoosin kanssa? Epäiletkö, että gynekologiset oireesi voisivat liittyä niihin? Tervetuloa mukaan endometrioosin...

Sijaissynnytys - Sateenkaariperheiden vertaischat

Mitä haluat tietää sijaissynnytyksestä? Pohditko sijaissynnytystä perheellistymisen vaihtoehtona, mutta et tiedä mistä aloittaisi? Tai mistä...