Siirry sisältöön
ADHD-liiton logossa on kirjaimet A, D, H ja D isoilla mustilla kirjaimilla. Ensimmäisen D-kirjaimen alla on kaksi epätarkkaa ympyrämuotoa, ensimmäinen liiton vihreällä värillä, toinen liiton punasävyllä. Toisen D-kirjaimen alla on violetinvärinen ja oranssinvärinen ympyrämuoto. Kirjainten ja ympyrämuotojen alapuolella on harmaalla värillä sana LIITTO.

Miten voin vanhempana tukea nepsy-oireisen lapsen koulunkäyntiä?

06.10.2020 klo 18:00 - 19:00 - Tuottanut ADHD-liitto ry

Adhd tai muu neuropsykiatrinen oirekuva voi asettaa haasteita eri-ikäisten lasten ja nuorten koulunkäyntiin ja koulua sivuaviin tilanteisiin kotona. Miten voin vanhempana tukea lasta yhdessä koulun toimijoiden kanssa? Entä mahdolliset etäkoulutilanteet, kuinka niistä selvitään? Millaisia tukikeinoja on olemassa, ja mistä muut vanhemmat ovat hyötyneet?

ADHD-liiton työntekijän ohjaamassa vertaiskeskustelussa mukana ovat perhetyön asiantuntija Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin Tervaväylän yksiköstä sekä asiantuntija Autismiliitosta. Keskustelua käydään arvostavassa ja ratkaisuja etsivässä hengessä. Tule mukaan jakamaan omia kokemuksia ja poimimaan toisten vinkit sujuvaan koulunkäyntiin liittyen.

 

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Leijonaemojen vapaaehtoiskoulutus

Leijonaemojen vapaaehtoiset koulutetaan tehtäviinsä. Näin jokaisella vapaaehtoisella on tietyt tiedot ja taidot tehtävänsä hoitamiseen ja...

Tervetuloa keskiviikkona 16.9.2020 klo 11-13 chattiin juttelemaan Pienperheyhdistyksen syksyn toiminnasta

Tervetuloa keskiviikkona 16.9.2020 klo 11-13 chattiin juttelemaan Pienperheyhdistyksen syksyn toiminnasta: ...

Virtuaaliset iltateet torstaisin 17.9.2020 alkaen

Virtuaaliset iltateet torstaisin Haluaisitko juoda kupin teetä omalla kotisohvallasi ja puhua muiden vanhempien kanssa saatuasi pienet lapset...