Siirry sisältöön

Minä, sinä ja adhd- chat parisuhteesta adhd-oireisille aikuisille

09.11.2023 klo 18:00 - 19:30 - Tuottanut ADHD-liitto ry

Puolisot tuovat parisuhteeseen omia kokemuksia, toiveita ja odotuksia sekä vahvuuksia ja kipupisteitä. Millaisista asioista tai tunteista keittiön pöydän ääressä keskustellaan silloin, kun yksi mukaan tuleva tekijä on adhd?

Adhd-oireita itse kokeville suunnatussa ryhmächatissä keskustellaan parisuhteeseen liittyvistä kysymyksistä yhdessä ADHD-liiton kokemustoimijan ja työntekijän kanssa.
Millaisia ratkaisuja ja keinoja esimerkiksi arjen rutiineihin, vuorovaikutukseen tai vaikkapa päivärytmiin ja oman tilan tarpeeseen mukana olevat keskustelijat ovat löytäneet?

Ryhmächatit ovat reaaliaikaisia kirjoitettuja keskusteluja, joissa saat sekä tietoa että vertaistukea.  Keskustelut käydään nimettömästi, erilaisia mielipiteitä ja kokemuksia arvostaen sekä ADHD-liiton chat-keskustelujen pelisääntöjä noudattaen.

Tervetuloa mukaan!

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Deittailukurssi

Nettideittailu voi alkaa, kun joku pitää kuvastasi, profiilistasi ja kirjoittelustasi. Kirjoittelu johtaa tapaamiseen tai sitten ei. Voit tavata...

Älä jätä parisuhdetta lasten jalkoihin

Kun perheeseen tulee lapsia, moni asia muuttuu ja aikaa läheisyyteen voi olla vaikea löytää. Läheisyys tarvitsee sopivat, rauhalliset olosuhteet,...

Mietitkö, millaista seksin kuuluu olla?

Ihmisen seksuaalisuus ja siten myös läheisyys parisuhteessa muuttuvat läpi elämän. Joskus muutoksiin sopeutumista vaikeuttavat kumppaneiden...