Siirry sisältöön

Minä, sinä ja adhd- chat parisuhteesta adhd-oireisille aikuisille

09.11.2023 klo 18:00 - 19:30 - Tuottanut ADHD-liitto ry

Puolisot tuovat parisuhteeseen omia kokemuksia, toiveita ja odotuksia sekä vahvuuksia ja kipupisteitä. Millaisista asioista tai tunteista keittiön pöydän ääressä keskustellaan silloin, kun yksi mukaan tuleva tekijä on adhd?

Adhd-oireita itse kokeville suunnatussa ryhmächatissä keskustellaan parisuhteeseen liittyvistä kysymyksistä yhdessä ADHD-liiton kokemustoimijan ja työntekijän kanssa.
Millaisia ratkaisuja ja keinoja esimerkiksi arjen rutiineihin, vuorovaikutukseen tai vaikkapa päivärytmiin ja oman tilan tarpeeseen mukana olevat keskustelijat ovat löytäneet?

Ryhmächatit ovat reaaliaikaisia kirjoitettuja keskusteluja, joissa saat sekä tietoa että vertaistukea.  Keskustelut käydään nimettömästi, erilaisia mielipiteitä ja kokemuksia arvostaen sekä ADHD-liiton chat-keskustelujen pelisääntöjä noudattaen.

Tervetuloa mukaan!

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Ero etäsuhteessa

Oletko etäsuhteessa? Ovatko tunteesi alkaneet vakavasti hiipua? Voi tuntua vaikealta, että haluat lopettaa suhteen, joka ei ole vielä edes...

Parisuhde ja ihana kamala vauvavuosi

Vauvavuosi tuo mukanaan paljon iloa, mutta myös muutoksia parisuhteeseen. Webinaarissa Parisuhde ja ihanan kamala vauvavuosi keskustelua käyvät...

Päätöksenteon ABC, kannattaako suhteeseen jäädä?

On luonnollista pohtia joidenkin suhteiden tulevaisuutta. Oletko neuvoton, vaikka haluaisit jo tehdä päätöksen? Onko sinun vaikea tunnistaa...