Siirry sisältöön

”Minä, sinä ja adhd” -chat adhd-oireisten puolisoille

10.10.2022 17:30 - 17.10.2022 19:00 - Tuottanut ADHD-liitto ry

Miten adhd vaikuttaa parisuhteeseen ja arkeemme, kun puolisollani on adhd? Tule mukaan juttelemaan ja jakamaan tunnelmia vaikkapa parisuhteeseen liittyvistä odotuksista ja rooleista, toimivasta vuorovaikutuksesta ja arjen ratkaisuista, mutta myös karikoista ja haastavista tunteista.

Chattiin ei ilmoittauduta etukäteen, vaan sinne liitytään tapahtumapäivänä tältä sivulta.
Chatissä keskustellaan anonyymisti ja kaikkia osallistujia arvostaen sekä noudatetaan ADHD-liiton chattien pelisääntöjä.
Mukaan mahtuu 12 keskustelijaa. ADHD-liiton työntekijän lisäksi mukana on kokemustoimija, jolle arki adhd-oireisen puolison kanssa on tuttua.

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Parisuhdeteemainen päivystyschat

Kaipaatko tukea ristiriitojen tai vuorovaikutusongelmien ratkaisuun? Pohditko miten lisätä suhteen läheisyyttä? Mietitkö mistä kaikkialta saa...

Eron omahoito-ohjelma

Oletko juuri eronnut tai eron keskellä? Haluaisitko apua selviytyäksesi eteenpäin? Eron omahoito-ohjelma voi auttaa juuri sinua.

Mustasukkaisuuden omahoito-ohjelma

Mustasukkaisuus on normaali ja yleisinhimillinen tunne. Jos liiallinen mustasukkaisuus kuitenkin häiritsee itseä tai kumppania, voi tämä ohjelma...