Siirry sisältöön

Kumppanuusvanhemmat ja -vanhemmuutta suunnittelevat

29.09.2020 klo 21:00 - 22:30 - Tuottanut Sateenkaariperheet ry

Oma ilta kaikille, jotka haaveilevat kumppanuusvanhemmuudesta tai elävät apilaperhe- ja kumppanuusvanhemmuusarkea.

Vertaischat vanhemmuuskumppanien etsijöille, kumppanuusvanhemmille ja apilaperheellisille, siis kaikille niille jotka jakavat tai harkitsevat jakavansa vanhemmuuttaan jonkun muun kuin oman puolison kanssa. Olipa sinulla minkä tahansa ikäinen lapsi tai vanhemmuus vasta yrityksen tai unelman tasolla, olet tervetullut tähän chattiin.

Kumppanuusvanhemmuus/apilaperheys ti 29.9. klo 21-22:30

Chateissa keskustellaan anonyymisti nimimerkeillä. Voit osallistua joko rekisteröitymällä Hyvä kysymys -sivuston käyttäjäksi tai väliaikaisella nimimerkillä. Kyseessä ovat vertaischat, joissa pääset juttelemaan muiden sateenkaariperhevanhempien tai -vanhemmuudesta haaveilevien kanssa. Paikalla, chatteja ohjaamassa, on aina myös Sateenkaariperheiden työntekijä.

Chatissa kirjoittaessa kannattaa huomioida, että muut chatissa olijat näkevät keskustelun. Muuten neuvontapalvelu on luottamuksellista eikä kysymyksiä tai muita tietoja rekisteröidä millään tavalla. Kun chat päättyy, et voi enää palata keskusteluun.

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Leijonaemojen vapaaehtoiskoulutus

Leijonaemojen vapaaehtoiset koulutetaan tehtäviinsä. Näin jokaisella vapaaehtoisella on tietyt tiedot ja taidot tehtävänsä hoitamiseen ja...

Tervetuloa keskiviikkona 16.9.2020 klo 11-13 chattiin juttelemaan Pienperheyhdistyksen syksyn toiminnasta

Tervetuloa keskiviikkona 16.9.2020 klo 11-13 chattiin juttelemaan Pienperheyhdistyksen syksyn toiminnasta: ...

Virtuaaliset iltateet torstaisin 17.9.2020 alkaen

Virtuaaliset iltateet torstaisin Haluaisitko juoda kupin teetä omalla kotisohvallasi ja puhua muiden vanhempien kanssa saatuasi pienet lapset...