Siirry sisältöön

Kipupotilaiden läheisten chat 31.7.2020

31.07.2020 klo 19:00 - 21:00 - Tuottanut Suomen Kipu ry

Jokainen meistä on keskeneräinen, mutta muihin vertailu ja kielteiset kokemukset voivat saada meidät syyttelemään itseämme enemmän, kuin on tarpeenkaan. Tule juttelemaan, millaisia kokemuksia sinulla on omasta epätäydellisyydestä ja miten epätäydellisyyttään voisi oppia hyväksymään.

Saako kroonista kipua sairastavan läheinen olla epätäydellinen vai pitääkö hänen tsempata ja pyrkiä täydellisyyteen, jotta ei aiheuttaisi harmia muutenkin kuormittuneelle sairastavalle? Vai voisiko kaikilla olla lupa olla epätäydellisiä ja keskeneräisiä ihmisiä myös läheisenä. Näitä asioita ei tarvitse jäädä pohtimaan yksin! Tässä chatissa on mahdollisuus keskustella ammattilaisen ja muiden vertaisten kanssa siitä, mitä ajatuksia oma epätäydellisyys saa aikaan.

Chattiin ovat tervetulleita kaikki kroonista kipua sairastavien puolisot, kumppanit, vanhemmat, ystävät ja muut läheiset. Voit osallistua koko iltaan tai tulla vain hetkeksi käväisemään. Keskusteluun voit liittyä nimimerkillä täysin anonyymisti.

Keskustelua ohjaa Suomen Kipu ry:n läheisten hankkeen projektikoordinaattori Heidi, joka on koulutukseltaan toimintaterapeutti.

Tervetuloa mukaan juttelemaan muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa!

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Epäasiallista rekrytointia - syrjintää perhetilanteen vuoksi

Työnantaja ei saa kysyä työnhakijalta hänen perhetilanteestaan. Perhetilanne ei saa myöskään vaikuttaa hakijan työnsaantiin. Selkeä...

Nyytin chat ti 8.9. klo 15 - 17: Miten eroon vitkuttelusta?

Haittaako ja hidastaako vitkuttelu sinun opintojasi? Tuntuuko, ettet saa aloitettua tehtävän tekemistä, vaikka tiedät että se on tärkeä ja se...

Nyytin chat ti 1.9. klo 15 - 17: Mihin aika kuluu - keinoja ajanhallintaan

Tuntuuko sinusta, että on aina kiire? Jääkö opiskelulle liian vähän aikaa? Vai onko tutumpaa se, ettet saa mitään aikaiseksi? Tervetuloa...