BETA Siirry sisältöön

Kilpirauhasen vajaatoimintaa sairastavien työikäisten vertaischat

31.10.2019 klo 19:00 - 20:30 - Tuottanut Suomen Kilpirauhasliitto ry

Oletko työikäinen tai vasta eläkkeelle jäänyt ja sairastat kilpirauhasen vajaatoimintaa? Onko elämäsi sairastumisen myötä enemmän tai vähemmän muuttunut ja kaipaisit vertaistukea toisilta saman tilanteen ja sairauden kokeneilta?

Chatissa keskustellaan anonyymisti sairauden herättämistä tunteista sekä jaetaan kokemuksia ja vinkkejä vertaisille. Keskustelukertojen teemat vaihtelevat. Ensimmäisellä chat-kerralla pohdimme yhdessä teemoja, joista tulevilla kerroilla haluamme keskustella.

 

Asioita ei kannata jäädä yksin ihmettelemään ja murehtimaan, joten lämpimästi tervetuloa keskustelemaan ja kuulemaan vertaisten ajatuksia itseäsi mietityttävistä teemoista!

 

Syksyn vertaischattien aikataulut ja teemat:

26.9. klo 19-20.30 Kilpirauhasen vajaatoiminnan sairastaminen – mikä mietityttää?

31.10. klo 19-20.30 Kilpirauhasen vajaatoiminta – teema avoin

28.11. klo 19-20.30 Kilpirauhasen vajaatoiminta – teema avoin

19.12. klo 19-20.30 Kilpirauhasen vajaatoiminta – teema avoin

 

 

Noudatamme chateissamme Kilpirauhasliiton verkkovertaistuen sääntöjä. Pääset lukemaan säännöt tästä: https://kilpirauhasliitto.fi/wp-content/uploads/2019/09/Verkkovertaistuen-s%c3%a4%c3%a4nn%c3%b6t.pdf

 

Tervetuloa mukaan keskusteluun!

 

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Ylläpito testaa

Ylläpito testaa ryhmächatia

Senioripaluumuuttajan opas

Oletko maailmalla asuva seniori-ikäinen ja sinua askarruttaa miten haet eläkettä Suomesta tai muista maista? Oletko ymmälläsi eläkkeittesi...