Siirry sisältöön
Nuoren naisen paljas kaula.

Kilpirauhasen liikatoimintaa sairastavien vertaischat 21.11.

21.11.2022 klo 18:00 - 19:30 - Tuottanut Kilpirauhasliitto ry

Kilpirauhasen liikatoimintaa sairastavien vertaischat 21.11.

Sairastatko kilpirauhasen liikatoimintaa? Onko elämäsi sairastumisen myötä enemmän tai vähemmän muuttunut ja kaipaisit vertaistukea toisilta saman tilanteen ja sairauden kokeneilta?

Tule mukaan keskustelemaan ja kuulemaan muiden kokemuksia. Saman kokeneet ymmärtävät mitä käyt läpi. Vertaistuella on voimaa.

Chatissa keskustellaan anonyymisti sairauden herättämistä tunteista sekä jaetaan kokemuksia ja vinkkejä vertaisille. Keskusteluja ohjaavat vapaaehtoiset vertaisohjaajat. Keskustelukertojen teemat vaihtelevat, alta löydät tämän vuoden chatit aikatauluineen ja teemoineen.

Huom! Voit tulla chattiin mukaan keskustelemaan mistä vain sinua mietityttävästä sairauteesi liittyvästä asiasta, vaikka illalle olisikin määritelty jokin teema.

19.9. klo 18-19.30. Vapaata keskustelua / Vaikuttaako vuodenajat tai loma-aika sairauteen
24.10. klo 18-19.30: Vapaata keskustelua / Sairauden hyväksyminen, keinoja positiivisuuteen ylläpitämiseen
21.11. klo 18-19.30: Vapaata keskustelua / Hoitovaihtoehdot ja kokemuksia niistä

Noudatamme chateissa Kilpirauhasliiton verkkovertaistuen sääntöjä. Säännöt pääset lukemaan tästä: https://kilpirauhasliitto.fi/wp-content/uploads/2019/09/Verkkovertaistuen-s%c3%a4%c3%a4nn%c3%b6t.pdf

Asioita ei kannata jäädä yksin ihmettelemään ja murehtimaan, joten lämpimästi tervetuloa keskustelemaan. Tervetuloa mukaan.

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Nuorten aikuisten vertaisryhmächat

Vertaisryhmächat on tarkoitettu syöpää sairastaville tai syövän sairastaneille nuorille aikuisille, jotka pohtivat arkea ja omaa jaksamista....

Endometrioosin ja adenomyoosin vertaistukichat 11.10.2022

Elätkö endometrioosin tai adenomyoosin kanssa? Epäiletkö, että gynekologiset oireesi voisivat liittyä niihin? Tervetuloa mukaan endometrioosin...

Endometrioosin ja adenomyoosin vertaistukichat 27.9.2022

HUOM. Chat peruttu sairastapauksen vuoksi. Elätkö endometrioosin tai adenomyoosin kanssa? Epäiletkö, että gynekologiset oireesi voisivat...