Siirry sisältöön
puupalikoiden kirjaimet muodostavat sanan support

Itsenäistyvän adhd-nuoren arjen tukeminen - chat ammattilaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

15.10.2021 klo 08:30 - 10:00 - Tuottanut ADHD-liitto ry

Adhd-nuorten itsenäistymisen tukeminen koskettaa laajaa joukkoa ammattilaisia. Milloin nuoren siivet kantavat,- ja kuinka itsenäisesti? Miten yksilölliset adhd-oireet näkyvät nuoren arjessa ja millaiset oman elämän haltuun ottamista tukevat keinot voisivat auttaa? ADHD-liitto ry:n ja Neurokirjon ammattilaiset ry:n järjestämässä ADHD-viikon tapahtumassa ammattilaiset pääsevät keskustelemaan aiheesta ja jakamaan hyväksi kokemiaan käytäntöjä.

Tervetuloa mukaan adhd-oireisia nuoria työssäsi kohtaava sosiaali- terveys, tai sivistysalan ammattilainen. Myös muut aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Ryhmächatissä keskustellaan nuorten arjen ja itsenäistymisen tukemiseen liittyvistä teemoista. Chattiin mahtuu 15 osallistujaa ja siihen osallistutaan nimimerkillä.
Huom. Järjestämme samansisältöisen chatin erityisesti nuorten vanhemmille 28.9. 2021.

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

POIKAST I Aleksi Rantamaa, puhutaanko hetki somesta?

Mikä meitä vetää someen ja kuinka siitä voi tulla ammatti? Poikastissa keskustellaan somen moniulotteisista ilmiöistä toimittaja-juontaja...

Viiltelevän nuoren kohtaaminen chatissa

Tästä tehtävästä saat tehtävästä saat konkreettisia työkaluja siihen, miten kohdata ja tukea nuorta, joka oireilee viiltelemällä.

Itsemurhavaarassa olevan nuoren kohtaaminen chatissa

Tästä tehtävästä saat konkreettisia työkaluja siihen, miten kohdata ja tukea nuorta, jolla itsemurhasuunnitelma.