Siirry sisältöön

Adhd työelämässä- keinoja ja kipupisteitä

06.04.2023 klo 18:00 - 19:30 - Tuottanut ADHD-liitto ry

Miten työntekijän adhd-piirteet koetaan työyhteisössäsi? Nähdäänkö ihmisten erilaisuus työyhteisöä rikastuttavana asiana, vai haasteena johon on vaikea vastata? Pohditko kenties sitä, kertoako adhd-piirteistä työnantajalle ja työkavereille ja mitä siitä mahdollisesti voisi seurata?

Tule keskustelemaan adhd:hen liittyvistä asioista työelämässä vertaisten, ADHD-liiton kokemustoimijan ja työntekijän kanssa. Ryhmächatissä saat myös vinkkejä työelämässä pärjäämiseksi ja tietoa saatavilla olevasta tuesta.

Ryhmächatit ovat reaaliaikaisia kirjoitettuja keskusteluja, joissa saat sekä tietoa että vertaistukea.  Keskustelut käydään nimettömästi, erilaisia mielipiteitä ja kokemuksia arvostaen sekä ADHD-liiton chat-keskustelujen pelisääntöjä noudattaen.

Tervetuloa mukaan!

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Miten hakea lapselle vapaaehtoista mieskaveria?

Kasvatatko äitinä lastasi tai lapsiasi yksin? Jos lapsesi isä ei ole mukana perheenne arjessa, eikä perhepiirissä ole muitakaan miehiä, voisi...

Pärjätään töissä ryhmächatin vertaisohjaajakoulutus

Pärjätään töissä -ryhmächatin vertaisohjaajakoulutus on tarkoitettu Neuroliiton kohderyhmään kuuluville. Ohjaajakoulutuksen käyneillä on...

Toimintaa yhden vanhemman perheille

Pienperheyhdistys järjestää toimintaa perheille, joiden arkea on luotsaamassa yksi aikuinen. Mukaan voit tulla niin yksin- kuin yhteishuoltajana.