Siirry sisältöön
ADHD-liiton logossa on kirjaimet A, D, H ja D isoilla mustilla kirjaimilla. Ensimmäisen D-kirjaimen alla on kaksi epätarkkaa ympyrämuotoa, ensimmäinen liiton vihreällä värillä, toinen liiton punasävyllä. Toisen D-kirjaimen alla on violetinvärinen ja oranssinvärinen ympyrämuoto. Kirjainten ja ympyrämuotojen alapuolella on harmaalla värillä sana LIITTO.

ADHD-ja parisuhde

22.09.2020 klo 18:00 - 19:00 - Tuottanut ADHD-liitto ry

Adhd haastaa ja rikastuttaa parisuhdetta. Miten hoidan parisuhdetta niin, että molemmat voimme hyvin? Entä erimielisyydet ja arjen haastavat tilanteet-kuinka niistä voi selvitä?

ADHD-liiton  työntekijän ohjaamassa chatissa keskustelemassa ovat pari- ja perhepsykoterapeutti Parisuhdekeskus Katajasta sekä kokemustoimijapari ADHD-liitosta. Chat on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Käymme keskustelua arvostavassa ja ratkaisuja etsivässä ilmapiirissä.

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

#MunValinta | Miten suhteessa ollaan?

Seurustelusuhde on täynnä valintoja: omia, toisen sekä yhteisiä valintoja.

Onko teillä parisuhteen pelisäännöt?

Parisuhde on intiimi suhde. Siihen kuuluu lukemattomia asioita, joista pari voi olla samaa tai eri mieltä. Joskus on helpottavaa laatia parisuhteen...

Parisuhdekeskus Katajan päivystyschat

Parisuhdekeskus Katajan päivystyschat palvelee ti-to klo 10-13. Monet asiat voivat huolettaa arjessa. Älä jää yksin parisuhdekysymyksien...