Siirry sisältöön

Sateenkaariperhe-chat

06.05.2020 klo 21:00 - 22:30 - Tuottanut Sateenkaariperheet ry

Sateenkaariperheellisten ja -perheestä haaveilevien oma vertaischat, jossa paikalla myös Sateenkaariperheet ry:n asiantuntija vastaamassa mieleen tuleviin kysymyksiin.

Pohdituttaako perheen perustaminen? Onko haasteita viranomaistahojen, palveluiden tai suvun kanssa? Kuinka toimii KELA ja hedelmöityshoitoklinikat? Kuinka lakeja tulkitaan? Mietityttääkö jokin asia arjessa, perhe-elämässä tai lasten asioissa?

Sateenkaariperheiden chatissa voit keskustella muiden sateenkaariperheellisten tai -perheestä haaveilevien vertaisten kanssa tai kysyä mieltäsi askarruttavista asioista chatin ohjaajalta, joka on Sateenkaariperheet ry:n työntekijä.

Chatiin voi osallistua nimimerkillä eikä se vaadi rekisteröitymistä.

Chatissa kirjoittaessa kannattaa huomioida, että muut chatissa olijat näkevät keskustelun. Muuten neuvontapalvelu on luottamuksellista eikä kysymyksiä tai muita tietoja rekisteröidä millään tavalla. Kun chat päättyy, et voi enää palata keskusteluun.

Kevään 2020 chatit
ke 1.4. kello 12:30-14
ke 6.5. kello 21-22:30
to 25.6. kello 12:30-14

Chat ei ole vielä avoinna. Pääset liittymään chatiin tähän näkymään avautuvasta Liity chatiin -painikkeesta, kun chat aukeaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Sosiaalisen eristäytymisen haasteet perheelle koronan aikana 

Sosiaalinen kanssakäyminen muidenkin kuin oman perheen kanssa on kiistatta tärkeää lapsen kehitykselle ja kasvulle. Koronaviruksen torjumiseksi...

Koronavirus haastaa pettymyksen sietokyvyn perheissä

Nyt käsillä oleva poikkeustila haastaa meidät kaikki selviytymään ehkä elämämme suurimmasta ”pettymyksestä”, jolta emme myöskään pysty...

Vertaistukichat erityislasten vanhemmille 3.4.2020

Leijonaemot ry:n vertaistukichat erityislasten vanhemmille