Siirry sisältöön

Parisuhdepuhelin pienten lasten vanhemmille

Soittoajat

Päivystys tiistaisin klo 18-21

Muina aikoina jätä soittopyyntö ääni- tai tekstiviestinä

Väestöliiton parisuhdepuhelin palvelee numerossa 040 6794770. Palvelu on tarkoitettu pienten lasten vanhemmille, joilla on huolia liittyen parisuhteeseen, muuhun tärkeään ihmissuhteeseen tai seksuaalisuuteen. Puheluihin vastaavat Väestöliiton asiantuntijat. Numero päivystää tiistaisin klo 18 - 21. Muina aikoina voit jättää numeroon soittopyynnön. Kerro viestissäsi, mihin aikaan voimme soittaa sinulle takaisin sopiaksemme keskustelulle sopivan ajankohdan.

Väestöliiton parisuhdepuhelin on tarkoitettu pienten lasten vanhemmille, jotka kaipaavat tukea erilaisiin ihmissuhteisiin ja  seksuaalisuuteen liittyviin huoliin. Yhteyttä voit ottaa, vaikka varsinaista ongelmaa tai kriisiä ei olisikaan. Numeroon on mahdollista soittaa nimettömänä. Asioida voit suomeksi, englanniksi ja venäjäksi.

Jätä soittopyyntö numeroon 040 679 4770 joko tekstiviestinä tai ääniviestinä. Sinun ei tarvitse kertoa nimeäsi jos et halua, mutta kerro, mistä numerosta sinut tavoitamme ja mihin aikaan on sopiva hetki soittaa ja sopia keskustelulle sopiva ajankohta.

Käsittelemme soittopyynnöt niiden saapumisjärjestyksessä.

Puhelusta maksat tavallisen puhelun hinnan.

Voit ajanvarauksen yhteydessä päättää, käydäänkö keskustelu puhelimitse, videopuheluna vai chattina. Voit tarvittaessa tavata asiantuntijaa 1-5- kertaa.

Keskustelu on luottamuksellista ja asiantuntijoitamme sitoo vaitiolovelvollisuus. Asiantuntijoilla on kuitenkin lastensuojeluilmoitusvelvollisuus, mikäli puhelussa tulee ilmi lapsen terveyden tai hyvinvoinnin vaarantavia asioita.

Apua ja tukea kriisitilanteisiin

Jos sinulla on akuutti ongelma, käänny oman terveyskeskuksesi tai Valtakunnallisen kriisipuhelimen puoleen.

Perheväkivaltatilanteissa saat apua parhaiten ensi- ja turvakodeista tai soittamalla Nollalinjaan.  Naisten Linja tukee väkivaltaa kokeneita naisia ja Miessakit väkivaltaa kokeneita miehiä.

Tuottanut Väestöliitto

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

”Minä, sinä ja adhd” -chat adhd-oireisten puolisoille

Miten adhd vaikuttaa parisuhteeseen ja arkeemme, kun puolisollani on adhd? Tule mukaan juttelemaan ja jakamaan tunnelmia vaikkapa parisuhteeseen...

Parisuhdeteemainen päivystyschat

Kaipaatko tukea ristiriitojen tai vuorovaikutusongelmien ratkaisuun? Pohditko miten lisätä suhteen läheisyyttä? Mietitkö mistä kaikkialta saa...

Eron omahoito-ohjelma

Oletko juuri eronnut tai eron keskellä? Haluaisitko apua selviytyäksesi eteenpäin? Eron omahoito-ohjelma voi auttaa juuri sinua.