Siirry sisältöön

Poikien Puhelin

Soittoajat

ma - pe, klo 13:00-18:00

Väestöliiton Poikien Puhelin on auttava puhelin- ja verkkopalvelu pojille ja nuorille miehille. Soittaa voi nimettömänä ja ilmaiseksi.

Poikien Puhelimeen vastaa aikuinen, poikien maailmaan perehtynyt ja koulutettu mieshenkilö. Tarjoamme kuuntelevaa korvaa, juttukaveria sekä hyödyllistä tietoa kaikissa elämään liittyvissä pulmissa ja tilanteissa.

Poikien Puhelimella on myös chat, joka päivystää ma-to klo 13-18 ja pe klo 13-15 osoitteessa www.poikienpuhelin.fi.

HUOM! Puhelin ja chat on suljettu itsenäisyyspäivänä 6.12.


Poikien Puhelin somessa

Poikast on vuorovaikutteinen podcast, joka striimataan livenä Poikien Puhelimen Twitch-kanavalla jokaisen kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 16 (tautitilanteen salliessa) . Lähetyksissä nähdään asiantuntijavieraita, joiden kanssa keskustelua erilaisista aiheista käyvät Poikien Puhelimen asiantuntija sekä nuorten ääntä edustava juontaja Eevert.

Suora KellariLIVE striimataan torstaisin klo 15 Poikien Puhelimen Twitch-kanavalla. Rentoa hengailua ja pelaamista Soijiksen ja RanPon seurassa! Voit osallistua lähetykseen kommentoimalla ja esittämällä mieltä askarruttavia kysymyksiä PP:n asiantuntijoille.

Poikien Puhelimen YouTube-kanavalta löydät myös vauhdikkaat videot, jotka keskittyvät kuuteen eri teemaan: ihmissuhteet, keho ja kasvu, seksuaalisuus, vapaa-aika ja ilmiöt, mielen hyvinvointi sekä taloustaidot.

Löydät meidät myös Instagramista @poikienpuhelin

Tuottanut Väestöliitto

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

POIKAST I Mikä mies?

Poikien Puhelimen Poikast-podcastissa keskustellaan tällä kertaa mieheydestä. Mikä miehenä olemisessa on mainiota ja millaisia myyttejä siihen...

Mikä on HPV-rokote?

Se on rokote, joka ehkäisee lähes kaikilta papilloomavirusinfektioilta, niiden aiheuttamilta syövän esiasteilta ja itse syöviltä. Se kuuluu...

POIKAST | Nuorisorikollisuus

Miltä nuorisorikollisuus näyttää? Pilaako rikoksen tekeminen lopun elämän? Mikä ajaa tekemään rikoksia? Poikastissa jutellaan nuorten...