Siirry sisältöön
15-vuotias Taito soittaa Poikien Puhelimeen

Poikien Puhelimen Massimaisteri-verkkokurssi

Julkaistu 11.10.2021 - Tuottanut Väestöliitto
Tule mukaan Poikien Puhelimen Massimaisteri-verkkokurssille ja voita 1000 €! Massimaisteri on tarkoitettu kaikille 13-18-vuotiaille nuorille. Kurssilla pohditaan raha-aiheita hauskojen animaatioiden ja tehtävien avulla. Tsekkaa myös koko Taloustaidot-animaatiosarja!

Tervetuloa Massimaisteri-verkkokurssille! Väestöliiton Poikien Puhelimen toteuttama Massimaisteri on kaikille 13-18-vuotiaille suunnattu, noin 40 minuutin pituinen verkkokurssi. Massimaisteri-kurssilla pohdimme yhdessä elämän suuria kysymyksiä kuten sitä, mistä voisi saada lisää rahaa, mitä tapahtuu jos laskut jäävät maksamatta ja miten rahaa voisi käyttää kestävämmin. Kurssilla opit muun muassa säästämisestä, kestävästä kulutuksesta, mainonnalla vaikuttamisesta ja lainanotosta. Seikkailemme verkkokurssilla läpi hauskojen animaatioiden ja tehtävien 15-vuotiaan Taiton ja tämän isoveljen Tonyn kanssa.

Nyt jos koskaan rahasta kannattaa tulla oppimaan, sillä Poikien Puhelin arpoo Massimaisteri-verkkokurssin aikavälillä 11.10.-30.11.2021 onnistuneesti suorittaneiden nuorten kesken 1000 euron rahapalkinnon. Klikkaa mukaan kurssille ja tienaa tonni!

Arvonnan säännöt.

Kurkkaa Poikien Puhelimen animaatiot YouTubesta

Massimaisteri-verkkokurssi perustuu taloustaitoja käsittelevään animaatiosarjaan, joka löytyy kokonaisuudessaan Poikien Puhelimen YouTubesta. Käy kurssin tekemisen jälkeen ottamassa loputkin Poikien Puhelimen raha-aiheiset animaatiot haltuun klikkaamalla tästä.

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

POIKAST I Aleksi Rantamaa, puhutaanko hetki somesta?

Mikä meitä vetää someen ja kuinka siitä voi tulla ammatti? Poikastissa keskustellaan somen moniulotteisista ilmiöistä toimittaja-juontaja...

Viiltelevän nuoren kohtaaminen chatissa

Tästä tehtävästä saat tehtävästä saat konkreettisia työkaluja siihen, miten kohdata ja tukea nuorta, joka oireilee viiltelemällä.

Itsemurhavaarassa olevan nuoren kohtaaminen chatissa

Tästä tehtävästä saat konkreettisia työkaluja siihen, miten kohdata ja tukea nuorta, jolla itsemurhasuunnitelma.