Siirry sisältöön
15-vuotias Taito soittaa Poikien Puhelimeen

Poikien Puhelimen Massimaisteri-verkkokurssi

Julkaistu 11.10.2021 - Tuottanut Väestöliitto
Tule mukaan Poikien Puhelimen Massimaisteri-verkkokurssille! Massimaisteri on tarkoitettu kaikille 13-18-vuotiaille nuorille. Kurssilla pohditaan raha-aiheita hauskojen animaatioiden ja tehtävien avulla. Tsekkaa myös koko Taloustaidot-animaatiosarja!

Tervetuloa Massimaisteri-verkkokurssille! Väestöliiton Poikien Puhelimen toteuttama Massimaisteri on kaikille 13-18-vuotiaille suunnattu, noin 40 minuutin pituinen verkkokurssi. Massimaisteri-kurssilla pohdimme yhdessä elämän suuria kysymyksiä kuten sitä, mistä voisi saada lisää rahaa, mitä tapahtuu jos laskut jäävät maksamatta ja miten rahaa voisi käyttää kestävämmin. Kurssilla opit muun muassa säästämisestä, kestävästä kulutuksesta, mainonnalla vaikuttamisesta ja lainanotosta. Seikkailemme verkkokurssilla läpi hauskojen animaatioiden ja tehtävien 15-vuotiaan Taiton ja tämän isoveljen Tonyn kanssa.

Klikkaa mukaan kurssille!

Kurkkaa Poikien Puhelimen animaatiot YouTubesta

Massimaisteri-verkkokurssi perustuu taloustaitoja käsittelevään animaatiosarjaan, joka löytyy kokonaisuudessaan Poikien Puhelimen YouTubesta. Käy kurssin tekemisen jälkeen ottamassa loputkin Poikien Puhelimen raha-aiheiset animaatiot haltuun klikkaamalla tästä.

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Testaa tietosi seksuaalisesta häirinnästä urheilussa!

Mitä tiedät seksuaalisesta häirinnästä ja seksuaaliväkivallasta urheilussa? Mitä eroa on flirttailulla ja seksuaalisella häirinnällä? Saako...

Poikien Puhelimen Discord

Poikien Puhelin haluaa tuoda yhteen erilaisia alle 20-vuotiaita poikia ja nuoria miehiä PP:n Discord-yhteisöön - myös sinut on kutsuttu!

POIKAST I Mikä mies?

Poikien Puhelimen Poikast-podcastissa keskustellaan tällä kertaa mieheydestä. Mikä miehenä olemisessa on mainiota ja millaisia myyttejä siihen...