Siirry sisältöön

Neuvokas perhe - vinkit lapsiperheen syömiseen, liikkumiseen, lepoon ja ruutuaikaan.

Julkaistu 28.01.2020 - Tuottanut Suomen Sydänliitto ry
Neuvokas perhe haluaa innostaa ja kannustaa lapsiperheitä yhdessä tekemiseen ja myönteisen ilmapiirin lisäämiseen. Palvelumme sisältää ideoita: syömisen, yhdessä liikkumisen, ruutuajan unen lasten ylipainon ja kehotyytyväisyyden teemoista.

Ei ole olemassa yhtä ainoaa tapaa elää hyvin, vaan jokainen voi etsiä oman tapansa toteuttaa arkea ja tehdä terveellisiä valintoja. Neuvokas perhe on osa Suomen Sydänliiton toimintaa ja osa Yksi elämä –kokonaisuutta.

Neuvokas perhe –toiminta haluaa kiinnittää erityisen huomion asioihin, jotka arjessa jo toimivat hyvin; Mikä meillä toimii? Missä lapseni on taitava? Mistä olemme ylpeitä omassa perheessämme?

Tutkittuun tietoon perustuvia ideoita, juttuja, tehtäviä ja videoita, joiden avulla voi pysähtyä pohtimaan oman perheen arkea.

Lisäksi Neuvokas perhe tuottaa materiaalia ja koulutuksia terveydenhoitajille, varhaiskasvattajille ja kaikille lapsiperheammattilaisille elintapojen käsittelyyn.

 

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Nyytin chat ti 29.9. klo 15 - 17: Mistä löytää yhteisöllisyyttä?

Koetko yksinäisyyttä, haluaisitko kuulua porukkaan? Minkälaisia yhteisöllisyyden muotoja kaipaat? Keskustellaan erilaisista yhteisöistä ja...

Nyytin chat to 24.9. klo 18 - 20: Mistä voimia opiskeluarkeen?

Tuntuuko että voimat uupuvat, vaikka syyslukukausi on vasta aluillaan? Mitä tehdä kun omat voimat mietityttävät ja kun arki on yhtä...

Nyytin chat to 17.9. klo 18 - 20: Miten keskittymiskykyä voisi parantaa?

Onko sinun vaikea keskittyä lukemiseen tai muuhun opiskeluun? Tuntuuko, että ajatukset harhailee eikä asiat jää päähän? Haittaako...