Siirry sisältöön

Neuvokas perhe - vinkit lapsiperheen syömiseen, liikkumiseen, lepoon ja ruutuaikaan.

Julkaistu 28.01.2020 - Tuottanut Suomen Sydänliitto ry
Neuvokas perhe haluaa innostaa ja kannustaa lapsiperheitä yhdessä tekemiseen ja myönteisen ilmapiirin lisäämiseen. Palvelumme sisältää ideoita: syömisen, yhdessä liikkumisen, ruutuajan unen lasten ylipainon ja kehotyytyväisyyden teemoista.

Ei ole olemassa yhtä ainoaa tapaa elää hyvin, vaan jokainen voi etsiä oman tapansa toteuttaa arkea ja tehdä terveellisiä valintoja. Neuvokas perhe on osa Suomen Sydänliiton toimintaa ja osa Yksi elämä –kokonaisuutta.

Neuvokas perhe –toiminta haluaa kiinnittää erityisen huomion asioihin, jotka arjessa jo toimivat hyvin; Mikä meillä toimii? Missä lapseni on taitava? Mistä olemme ylpeitä omassa perheessämme?

Tutkittuun tietoon perustuvia ideoita, juttuja, tehtäviä ja videoita, joiden avulla voi pysähtyä pohtimaan oman perheen arkea.

Lisäksi Neuvokas perhe tuottaa materiaalia ja koulutuksia terveydenhoitajille, varhaiskasvattajille ja kaikille lapsiperheammattilaisille elintapojen käsittelyyn.

 

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vulvodynian kanssa elävien vertaistukichat

Vertaistukichat on avoin kaikille, joita vulvodynia koskettaa eli vulvodynian kanssa eläville tai sitä itsellään epäileville. Chattiin voivat...

PCOS:n kanssa elävien vertaistukichat

Vertaistukichat on avoin kaikille PCOS:n kanssa eläville tai sitä itsellään epäileville sekä muille aiheesta kiinnostuneille (esim....

Endometrioosin kanssa elävien vertaistukichat

Vertaistukichat on avoin kaikille, joita endometrioosi koskettaa eli endometrioosin kanssa eläville tai sitä itsellään epäileville. Chattiin...