Siirry sisältöön

Perhepulma-chat

Arkipäivisin klo: 9:30-11:30 - Tuottanut Väestöliitto

Mietityttääkö sinua vanhemmuuden tai parisuhteen kysymykset? Tule mukaan keskustelemaan ilman ajanvarausta Väestöliiton asiantuntijan kanssa päivystyschattiin.

Perhepulma-chatissa voit keskustella Väestöliiton asiantuntijan kanssa kahden kesken vanhemmuuden ja parisuhteen kysymyksistä ja pulmista.  Perhepulma-chatissa asiantuntija voi antaa sinulle tukea, neuvoa, ohjata eteenpäin ja olla sinua varten matalalla kynnyksellä arjen asioissa. Voit myös keskustella palvelussa myös koronan aiheuttamista huolista, tunteista ja arjen pulmista.

Perhepulma-chat on avoinna arkipäivisin kello 9.30-11.30. Palvelu on maksuton.

Keskusteluaikaa on kaikkiaan kaksi tuntia, mutta jokaiselle yksittäiselle keskustelulle on varattu noin 30 minuuttia.

Ennen poistumistasi keskustelusta, arvioithan asteikolla 1-5 (1 ei lainkaan tyytyväinen, 5 erittäin tyytyväinen) saamaasi palvelua.

 

Chat ei ole tällä hetkellä käynnissä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Pipunan uudet ystävät

Podcastit | Perheet | Vanhemmuus
Kuunnelkaa lasten kanssa luku Pipunan uudet ystävät. Se on ensimmäinen luku kirjasta Pipunan ikioma napa. Samalla opitte turvataitoja ja...

Millaista huomiota kaipaa erityislapsen sisarus?

Artikkelit | Perheet | Vanhemmuus
Erityislapsen sisarus jää usein perheessään vähän varjoon. Erityislasten vanhempien on järjestettävä ajatuksensa uudelleen ja muistettava,...

Vanhempien VOIMA-ryhmächat

Ryhmächatit | Aikuiset | Vanhemmuus
Tämä ryhmächat on tarkoitettu sinulle syöpää sairastavan/syövän sairastaneen lapsen vanhempi, joka pohdit arkea ja omaa jaksamistasi.