Siirry sisältöön
Mies ja nainen vastaikkain, molemmilla pyörätuolit, nainen hymyilee

#EmppaChat esteettömästi mielen huoliin

Joka maanantai kello 15–17 - Tuottanut Sininauhaliitto

Onko sinulla mielen hyvinvointiin tai mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä? Haluatko keskustella hengellisistä asioista?

Palvelu on erityisesti suunnattu eri tavoin vammaisille tai pitkäaikaissairaille henkilöille ja heidän läheisilleen, mutta kaikki muutkin ovat tervetulleita. Päivystyschat on täysin anonyymi.

Chatin tarjoaa Sininauhaliiton Esteetön työ EMPPA joka viikon maanantai klo 15-17 vuonna 2023.

Päivystäjänä toimii vammaisten ihmisten arkeen perehtynyt pastori, joka on myös kriisityöntekijä ja kirjallisuusterapiaohjaaja.

Chat-ruutu löytyy tämän sivun alalaidassa olevasta laatikosta, kun päivystys on auki. Muina aikoina laatikossa lukee “Chat ei ole tällä hetkellä käynnissä”.

Tarjoamme keskusteluapua myös puhelimitse tai kasvokkain verkon kautta. Voit varata keskusteluajan tekstiviestillä numerosta 044 722 94 29 tai s-postilla emppa@sininauha.fi. Kanssasi keskustelee Sininauhaliiton Esteettömän työn EMPPAn työntekijä.

Emme kerää sinusta tässä palvelussa mitään henkilötietoja. Jos haluat suojella yksityisyyttäsi, älä kerro itsestäsi asioita, joiden perusteella sinut voidaan tunnistaa.

Chat ei ole tällä hetkellä käynnissä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Gynekologiset sairaudet Yleinen

Korento ry:n ylläpitämä suljettu keskusteluryhmä kaikille, joita gynekologiset sairaudet koskettaa. Täällä voit keskustella myös muista...

30.3. Nuorten aikuisten vertaisryhmächat

Vertaisryhmächat on tarkoitettu syöpää sairastaville tai syövän sairastaneille nuorille aikuisille, jotka pohtivat arkea ja omaa jaksamista....

Kilpirauhasen syöpään sairastuneiden vertaischat 25.4.2023 klo 18.00 - 19.30

Sairastatko kilpirauhasen syöpä? Onko elämäsi sairastumisen myötä enemmän tai vähemmän muuttunut ja kaipaisit vertaistukea toisilta saman...