Siirry sisältöön

Erochat sateenkaari-ihmisille

26.10. klo 19-20 - Tuottanut Sateenkaariperheet ry

Harkitsetko eroa? Oletko erotilanteen keskellä? Chatissa voit keskustella perheterapeutin kanssa eroon liittyvistä pohdinnoista.

Joskus yksikin keskustelu ammattilaisen kanssa voi auttaa selkiyttämään ajatuksia. Perhesuhdekeskus järjestää sateenkaari-ihmisille ja heidän kumppaneilleen kaksi eroteemaista päivystyschattia, jossa voi keskustella anonyymisti ammattilaisen kanssa kahden kesken. Voit osallistua, jos kuulut itse tai kumppanisi kuuluu sukupuoli- ja/tai seksuaalivähemmistöön. Voit tulla keskustelemaan eroharkinnasta, erotilanteesta tai vaikeasta tilanteesta pari- tai monisuhteessasi.

Kanssasi on keskustelemassa perhe- ja paripsykoterapeutti ja Suomalainen eroseminaari -ohjaaja Miia Lehtonen. Hänellä on pitkä työkokemus parien ja perheiden tukemisesta erotilanteessa. Miia on tehnyt yhteistyötä Perhesuhdekeskuksen kanssa sateenkaari-ihmisten perhe-, rakkaus- ja läheissuhteiden parissa jo yli vuoden verran.

Perhesuhdekeskus tarjoaa tukea myös puhelinpalvelussa maanantaisin klo 15-17 ja perjantaisin klo 8-10 numerossa 050 444 4446. Lue lisää ja tarkista aukioloajat Perhesuhdekeskuksen verkkosivuilta.

Sateenkaari-ihmisten ja heidän läheistensä perhesuhdekeskus on Sateenkaariperheet ry:n erillisyksikkö.


OHJEET PÄIVYSTYSCHATIIN OSALLISTUMISEKSI:

Päivystyschat on kahdenkeskinen reaaliaikainen kirjoitettu keskustelu. Keskustelu käydään nimettömästi asiantuntijan kanssa. Asiantuntija ottaa keskustelijoita vastaan jonotusjärjestyksessä päivystyschatin aukioloaikana. Chatin jonoon liitytään chatin esittelytekstistä löytyvästä Liity chatiin -painikkeesta ja kirjoittamalla lyhyt tervehdys avautuvaan kentään. Jonossa oleva saa ilmoituksen, monentena hän on jonossa. Jonossa olevan paikka vapautuu jonossa seuraavalle, mikäli selain suljetaan tai samassa selainikkunassa siirtyy toiselle sivustolle.

Emme kerää sinusta tässä palvelussa mitään henkilötietoja. Jos haluat suojella yksityisyyttäsi, älä kerro itsestäsi asioita, joiden perusteella sinut voidaan tunnistaa.

Chat ei ole tällä hetkellä käynnissä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Sinulle, jonka kumppani on ollut uskoton

Artikkelit | Parit | Kriisit
Uskottomuus aiheuttaa usein kriisin parisuhteeseen. Silloin on tärkeää huolehtia omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Asian käsittely joko yksin...

Itsetuhoisen nuoren kohtaaminen chatissa

Kurssit | Aikuiset | Kriisit
Kurssista saat tietoa itsetuhoisuudesta kärsivän nuoren kohtaamisesta chatissa. Pääset myös itse kokeilemaan osaamistasi itsetuhoisen nuoren...

Ryhmächat 13–17-vuotiaille nuorille, joiden vanhempi sairastaa syöpää

Ryhmächatit | Nuoret | Kriisit
Ryhmächat on tarkoitettu 13–17-vuotiaille nuorille, joiden vanhempi sairastaa syöpää. Chatissa pääset juttelemaan muiden saman kokeneiden...