Siirry sisältöön
Lääkäri kirjoittaa kannettavalla tietokoneella keskittyneen näköisenä. Hänellä on stetoskooppi kaulassa.

Gynekologin chat nuorille

Tiistaisin 20.10.2020 alkaen, klo 14-16 - Tuottanut Väestöliitto

Tule kysymään ja keskustelemaan Väestöliiton asiantuntijalääkärin kanssa seksuaaliterveyteen liittyvistä asioista, kuten ehkäisystä, seksitaudeista, kuukautisista, murrosiän kehityksestä tai sukuelimiin liittyvistä kysymyksistä.

Onko sinulla kysymyksiä raskauden ehkäisystä? Epäiletkö seksitautia? Tai mietityttääkö raskauden mahdollisuus? Onko sinulla kipeät tai runsaat kuukautiset? Mietityttääkö gynekologinen tutkimus?

Voit tulla kysymään lääkäriltä neuvoa tai mielipidettä itseä askarruttavaan asiaan.

Palvelussa voi olla ruuhkaa, mutta lääkäri pyrkii vastaamaan heti kun ehtii. Odota siis kärsivällisesti.

Mikäli tiput pois chatista tai vaikuttaa siltä, että lääkäri ei vastaa sinulle vaikka keskustelunne on alkanut, niin kirjaudu uudelleen, kyseessä voi olla tekninen häiriö.

Kiireellisissä tilanteissa, kuten oireiden olleessa rajuja ja äkillisiä, ota yhteyttä päivystykseen. Hätätilanteissa soita 112.

***

Päivystyschat on kahdenkeskinen reaaliaikainen kirjoitettu keskustelu. Keskustelu käydään nimettömästi asiantuntijan kanssa. Asiantuntija ottaa keskustelijoita vastaan jonotusjärjestyksessä päivystyschatin aukioloaikana. Chatin jonoon liitytään chatin esittelytekstistä löytyvästä Liity chatiin -painikkeesta ja kirjoittamalla lyhyt tervehdys avautuvaan kentään. Jonossa oleva saa ilmoituksen, monentena hän on jonossa. Jonossa olevan paikka vapautuu jonossa seuraavalle, mikäli selain suljetaan tai samassa selainikkunassa siirtyy toiselle sivustolle.Lue täältä, kuinka henkilötietojasi käsitellään chateissamme.

Chat ei ole tällä hetkellä käynnissä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Mikä on eturauhanen?

Artikkelit | Nuoret | Seksuaalisuus
Eturauhasella on tärkeä tehtävä lisääntymisen näkökulmasta katsottuna, mutta sen toiminta vaikuttaa myös seksuaaliseen hyvinvointiin....

SUOSTUMUS I Mistä tietää, haluaako toinen panna?

Videot | Nuoret | Seksuaalisuus
Puhuttaessa suostumuksesta seksiin, osalle tulee mieleen lupalapput ja kirjalliset sopimukset. Näistä ei oikeasti ole juuri hyötyä, koska...

Lasten seksuaalioikeudet

Videot | Aikuiset | Seksuaalisuus
Lapsillakin on seksuaalioikeudet! Lapsella on oikeus ilmaista itseään, olla turvassa, oppia, tutkia ja kysyä. Lapsella on oikeus olla ylpeä...