Siirry sisältöön

G-piste ja penispumppu

ID 88420

Moro,

oon poika ja haluisin tietää g-pisteestä lisää. Miten sitä saa hyväiltyä ja millaisia orgasmeja se aiheuttaa? Toinen asia on, et mä haluaisin hankkii penispumpun, mutta en tiedä mistä saisin halvalla.

Asiantuntija vastaa

20.05.2019 klo 15:29 , Väestöliitto

Hei,

G-pisteen sijainnista ja olemassa olosta on erilaisia käsityksiä. Joidenkin mukaan naisen G-piste sijaitsee emättimen etuseinämässä, jossa on  paljon hermopäätteitä. Miehillä tällainen alue on eturauhasen kohdalla, anaalin etuseinämässä. Sitä voi hyväillä ja kiihottaa sormella tai seksivälineellä runsaan liukuvoiteen kera. Suosittelen sinua lukemaan lisää anaaliseksistä verkkoartikkelistamme.

G-pisteiden olemassa olo on hieman kiistelty aihe. Ovat ne sitten totta tai tarua, niin jokainen on itse paras mittari oman seksuaalisen nautinnon ja milelihyvän suhteen. Osa ihmisistä on kuvannut saavansa mahtavana orgasmin g-pisteen kiihottamisen seurauksena ja toiset ei pidä siitä ollenkaan. Sinä tiedät siis itse parhaiten, miten koet g-pisteen kiihottamisen ja minkälaisia kokemuksia siitä saat.

Mietit myös penispumpun hankkimista. Niitä voi seksi- ja verkkokaupoista. Hintoja voit vertailla verkkokauppojen sivuilla. Penispumppu toimii alipaineella ja turvottaa penistä hetkellisesti. Se ei suurenna penistä pysyvästi.

Jos haluat keskustella asiasta lisää, niin se onnistuu seksuaalineuvontachatissa. Voit ottaa yhteyttä myös Poikien Puhelimen palveluihin.

Aihealueet:  Seksuaalisuus

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Seksuaalineuvojan ajanvarauschat nuorille ja nuorille aikuisille

Seksuaalineuvojan ajanvarauschat on tarkoitettu alle 35-vuotiaille nuorille ja aikuisille. Chatissa voit keskustella koulutetun seksuaalineuvojan...

Seksuaalisuus ja mielenterveys

Nettiluento nuorille seksuaalisuudesta ja mielenterveydestä.

Miksi lantionpohjanlihasten rentouttaminen on tärkeää?

Usein lantionpohjanlihaksista puhuessa törmää ohjeisiin, joissa kannustetaan ainoastaan lantionpohjalihasten supistamiseen sekä treenaamiseen....