Siirry sisältöön

Säröjä sukupolvisuhteissa -isovanhempien keskusteluryhmä keväällä 2020

Julkaistu 25.10.2019 - Tuottanut Väestöliitto
Hei sinä isovanhempi, jolla on säröjä sukupolvisuhteissaan. Tule mukaan Väestöliiton Sukupolvien sopu -toiminnan ohjattuun, neljän tapaamiskerran vertaistukiryhmään. Ryhmä on sinulle maksuton. KEVÄÄN 2020 RYHMÄT SIIRTYVÄT SYKSYYN KORONAVIRUKSEN VUOKSI.

Säröjä sukupolvisuhteissa -Isovanhempien keskusteluryhmä keväällä 2020

KEVÄÄN 2020 RYHMÄT SIIRTYVÄT SYKSYYN KORONAVIRUKSEN VUOKSI.

Isovanhempi, onko lähi-ihmissuhteissasi solmuja? Haluatko keventää taakkaasi? Älä anna erimielisyyksien masentaa, sillä et ole yksin. Säröjä sukupolvisuhteissa -ohjattu vertaistukiryhmä alkaa maanantaina 20.4.2020 klo 14 Väestöliitossa Helsingissä, Kalevankatu 16.

Tapaamiskertoja on neljä:
20.4.
27.4.
4.5.
11.5.

Tapaamiset aina samaan aikaan klo 14-15.30. Ryhmä on suljettu ja osallistujalle maksuton. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ryhmän tavoitteena on tarjota isovanhemmalle vertaistukea ja mahdollisuuden jakaa turvallisessa pienryhmässä omaa henkilökohtaista elämäntilannettaan. Keskustelut käydään kaikkia osapuolia kunnioittavassa ja arvostavassa hengessä. Nähdyksi, kuulluksi ja kohdatuksi tulemisen kokemukset parantavat ryhmään osallistuvan mielialaa ja lisäävät tunnetta omasta merkityksellisyydestä.

Jos oma elämäntilanne sukupolvisuhteiden kannalta on hyvin vaikea, eikä siihen ole mahdollista saada muutosta, ryhmän avulla isovanhempi voi löytää uuden asenteen tilanteeseensa. Ryhmässä pohditaan sitä, miten isovanhempi itse toimii vuorovaikutustilanteissa välisukupolven kanssa ja miten loukkauksien ja loukkaantumisen ilmapiirissä voi yrittää toimia rakentavasti.

Pohdimme ryhmässä myös omien rajojen merkitystä. Taito asettaa joustavat rajat muille auttaa tunnistamaan sitä, mikä on itselle hyväksi ja miten tulehtuneissa tilanteissa voi viestiä rauhallisesti mutta jämäkästi.

Kysy lisää ryhmästä ja ilmoittaudu mukaan isovanhemmuus@vaestoliitto.fi tai 040-4802100 torstaisin klo 12-13.

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Mitä on sosiaaliset taidot?

Sosiaalisista taidoista puhuttaessa menee sosiaaliset taidot ja sosiaalisuus helposti sekaisin, koska ne ovat sisällöltään vähän samanlaisia....

Säröjä isovanhemman sukupolvisuhteissa

Kirjoitan Väestöliitossa Säröjä isovanhemman sukupolvisuhteissa –julkaisun. Se julkaistaan marraskuussa 2020 ja jaetaan maksutta maamme...

Nyytin chat: Hyvän ystävyyden salat

Illan chatissa jutellaan ystävyydestä: mm. siitä mitä ystävyys on ja mistä ja miten löytää ystäviä. Tule mukaan juttelemaan ja jakamaan...