Siirry sisältöön

Säröjä sukupolvisuhteissa -isovanhempien keskusteluryhmä keväällä 2020

25.10.2019 klo 11:56 - Tuottanut Väestöliitto
Hei sinä isovanhempi, jolla on säröjä sukupolvisuhteissaan. Tule mukaan Väestöliiton Sukupolvien sopu -toiminnan ohjattuun, neljän tapaamiskerran vertaistukiryhmään. Ryhmä on sinulle maksuton. KEVÄÄN 2020 RYHMÄT SIIRTYVÄT SYKSYYN KORONAVIRUKSEN VUOKSI.

Säröjä sukupolvisuhteissa -Isovanhempien keskusteluryhmä keväällä 2020

KEVÄÄN 2020 RYHMÄT SIIRTYVÄT SYKSYYN KORONAVIRUKSEN VUOKSI.

Isovanhempi, onko lähi-ihmissuhteissasi solmuja? Haluatko keventää taakkaasi? Älä anna erimielisyyksien masentaa, sillä et ole yksin. Säröjä sukupolvisuhteissa -ohjattu vertaistukiryhmä alkaa maanantaina 20.4.2020 klo 14 Väestöliitossa Helsingissä, Kalevankatu 16.

Tapaamiskertoja on neljä:
20.4.
27.4.
4.5.
11.5.

Tapaamiset aina samaan aikaan klo 14-15.30. Ryhmä on suljettu ja osallistujalle maksuton. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ryhmän tavoitteena on tarjota isovanhemmalle vertaistukea ja mahdollisuuden jakaa turvallisessa pienryhmässä omaa henkilökohtaista elämäntilannettaan. Keskustelut käydään kaikkia osapuolia kunnioittavassa ja arvostavassa hengessä. Nähdyksi, kuulluksi ja kohdatuksi tulemisen kokemukset parantavat ryhmään osallistuvan mielialaa ja lisäävät tunnetta omasta merkityksellisyydestä.

Jos oma elämäntilanne sukupolvisuhteiden kannalta on hyvin vaikea, eikä siihen ole mahdollista saada muutosta, ryhmän avulla isovanhempi voi löytää uuden asenteen tilanteeseensa. Ryhmässä pohditaan sitä, miten isovanhempi itse toimii vuorovaikutustilanteissa välisukupolven kanssa ja miten loukkauksien ja loukkaantumisen ilmapiirissä voi yrittää toimia rakentavasti.

Pohdimme ryhmässä myös omien rajojen merkitystä. Taito asettaa joustavat rajat muille auttaa tunnistamaan sitä, mikä on itselle hyväksi ja miten tulehtuneissa tilanteissa voi viestiä rauhallisesti mutta jämäkästi.

Kysy lisää ryhmästä ja ilmoittaudu mukaan isovanhemmuus@vaestoliitto.fi tai 040-4802100 torstaisin klo 12-13.

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Puhelinpalvelusta tukea sateenkaari-ihmisten perhe- ja läheissuhteisiin

Perhesuhdekeskuksen puhelinpalveluun voivat soittaa sateenkaari-ihmiset ja heidän läheisensä kuten vanhemmat, isovanhemmat, sisarukset, puolisot ja...

Miten sä sen tekisit? Video eroamisesta.

Videolla nuoret lukevat erotarinan ja kertovat ajatuksiaan erosta. Ero on aina muutos elämässä, sekä usein luopumista entisestä. Se herättää...

Onko mustasukkaisuus rakkautta?

Mustasukkaisuus on ongelma, jos se alkaa rajoittaa elämää ja tekemisiä, ja kaikki pyörii parisuhteen ja toisen henkilön ympärillä. Tämä...