Siirry sisältöön

Pienperheyhdistyksen vertaistoiminta kannattelee

29.09.2021 klo 14:19 - Kirjoittanut Jaana Hartikainen , Viestintäkoordinaattori , Pienperheyhdistys ry
Oletko perheesi ainoa vanhempi? Haluaisitko kuulla, miten muut yksin- ja yhteishuoltajat kokevat elämäntilanteensa ja saada vastakaikua arjen kysymyksissä?

Pienperheyhdistys toimii yhden vanhemman perheiden aseman ja hyvinvoinnin parantamiseksi. Pääkaupunkiseudulla perheille järjestetään vertais- ja ryhmätoimintaa sekä retkiä, leirejä ja tapahtumia. Myös kauempana asuvat voivat helposti osallistua leireille tai verkkotoimintaan.

Vertaistoiminnassa erilaiset yhden vanhemman perheet kohtaavat toisiaan, virkistyvät ja saavat uusia ystäviä. Oma taakka voi keventyä, kun kuulee muiden elävän samanlaisessa tilanteessa. Myös mukana olevat lapset ja nuoret saavat nauttia ikätovereidensa seurasta.

Vanhemmuutta tuetaan esim. järjestämällä vanhempien vertaisryhmiä, joissa esim. leskiksi jääneet voivat tavata toisiaan tai teinien vanhemmat saavat arjen tukea toisiltaan. Näiden vanhempien teemallisten tapaamisten ajaksi on lapsille järjestetty omaa toimintaa.

Tule mukaan toimintaan! Seuraa tulevaa toimintaa kotisivuilta tai liity heti jäseneksi, niin saat parin viikon välein tiedotteen uusimmista toiminnoista.

https://www.pienperhe.fi/

 

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Tukea äideille -itseopiskelukurssi

Tämä verkkokurssi on suunnattu äideille, jotka ovat huolissaan omasta jaksamisestaan ja hyvinvoinnistaan. Kurssi on tuotettu osana Äidit irti...

PCOS:n vertaistukichat

Elätkö PCOS:n kanssa tai epäiletkö, että oireesi voisivat liittyä siihen? Tervetuloa mukaan PCOS:n vertaistukichattiin!

Vertaisryhmächat syöpää sairastavan lapsen vanhemmille

Vertaisryhmächat on tarkoitettu syöpää sairastavan tai syövän sairastaneen lapsen vanhemmille, jotka pohtivat arkea ja omaa jaksamista....