Siirry sisältöön

Pienperheyhdistyksen vertaistoiminta kannattelee

29.09.2021 klo 14:19 - Kirjoittanut Jaana Hartikainen , Viestintäkoordinaattori , Pienperheyhdistys ry
Oletko perheesi ainoa vanhempi? Tule mukaan Pienperheyhdistyksen toimintaan tapaamaan muita yksin- ja yhteishuoltajia.

Pienperheyhdistys toimii yhden vanhemman perheiden aseman ja hyvinvoinnin parantamiseksi. Pääkaupunkiseudulla perheille järjestetään vertais- ja ryhmätoimintaa sekä retkiä, leirejä ja tapahtumia. Myös kauempana asuvat voivat osallistua leireille tai verkkotoimintaan.

Vertaistoiminnassa erilaiset yhden vanhemman perheet kohtaavat toisiaan, virkistyvät ja saavat uusia ystäviä. Oma taakka voi keventyä, kun kuulee muiden elävän samanlaisessa tilanteessa. Myös mukana olevat lapset ja nuoret saavat nauttia ikätovereidensa seurasta. Vanhempien vertaisryhmissä esim. leskiksi jääneet tapaavat toisiaan tai vauva- ja taaperoperheen vanhemmat saavat arjen tukea toisiltaan perhekahvilassa.

Tenavatuvat, joihin lapsen voi viedä muutaman tunnin ajaksi hoitoon, tarjoavat yksin perheen arkea kannattelevalle tärkeitä hengähdystaukoja. Tenavatupia järjestetään eri kaupunginosissa pääkaupunkiseudulla.

Tule mukaan toimintaan! Seuraa tulevaa toimintaa kotisivuilta tai liity heti jäseneksi, niin saat parin viikon välein tiedotteen uusimmista toiminnoista.

pienperhe.fi/

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Konkkaronkka-toiminta

Ohjattua vertaisryhmätoimintaa ja yksilöllistä tukea ylivelkaantuneille yrittäjämiehille. Toiminnalla tuetaan osallistujien hyvinvointia ja...

Korennon vertaischat 21.12.2023

Tule juttelemaan gynekologisista sairauksista ja oireista muiden vertaisten kanssa!

Korennon vertaischat 7.12.2023

Tule juttelemaan gynekologisista sairauksista ja oireista muiden vertaisten kanssa!